ROWENTA Вентилатор на стойка ESSENTIAL +VU4420

Вентилатор на стойка ESSENTIAL +VU4420
Непобедим вентилатор в борбата срещу комарите
Преборете високите температури и комарите едновременно с вентилатора на Rowenta Essential + Anti-mosquito. С висока ефективност - до 55м3/мин и защитата от комари, която можете да ползвате дори без да пускате уреда, този вентилатор е два пъти по- ефективен от класически дифузер против комари без вентилатор ( външни тестове, проведени Август 2016)

Референтен код : VU4420F0

*External tests conducted in August 2016

*Въздушният поток може да варира +/-10% в зависимост от продуктите

Предимства напродукта

Характеристики – Сравнение

ВИД НА ПРОДУКТА
Тип Класически  
Модел С поставка  
Диаметър 40  cm
Диаметър (инчове) 16  
Максимална височина 1.3  m
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗДУХОПОТОКА
Макс. въздушен поток (m3/min) 55  
Ориентация    
Брой ножове 3  
КОМФОРТ ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3  
Решетка НЕ  
Тип на щепсела EUR  
ТИШИНА
Мин. ниво на шума 54  dB(A)

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.