Инструкция за употреба - Rowenta - AIR FORCE - RH854801

Референтен код : RH854801

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Трябва да заредите новия си продукт в продължение на 16 часа преди първата употреба.
Използвайте позиция 1 за твърди подове, като ламинат, а позиция 2 за килими и мокети.
Преди да започнете почистването с прахосмукачката, се уверете, че по власинките на въртящата се четка няма натрупване на влакна, пух или косми.
От време на време трябва да почиствате дунапреновия филтър, тъй като той предпазва мотора. Можете да изперете филтъра в топла вода и да използвате малко течен перилен препарат. Изплакнете внимателно филтъра го оставете да изсъхне, преди да го поставите обратно на мястото му.
Можете да избършете прахосмукачката си с мека влажна кърпа.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Докато продуктът е включен в контакта, той се зарежда постоянно. По този начин батерията е винаги напълно заредена, за да е винаги готова за използване.
Проверете дали върху власинките на въртящата се четка не са се натрупали влакна, пух и косми – ако е необходимо, ги отстранете.
Ако устройството за топлинна безопасност е включено, изключете прахосмукачката си и проверете дали четките на Delta главата са чисти и не са блокирани и не могат да се завъртат поради натрупване на влакна, пух, козина и т.н.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Зависи от напрежението на батерията Ви и избраната настройка на прахосмукачката (под или килим). С батерия 24 V - 50 минути на позиция 1 и 40 минути на позиция 2. С батерия 18 V - 40 минути на позиция 1 и 30 минути в позиция 2.