ROWENTA X-TREM POWER CYCLONIC II RO6921EA

X-TREM POWER CYCLONIC II RO6921EA
x-trem-ална ефективност, x-trem-ална ергономия

Прахосмукачката X-trem Power Cyclonic прави почистването високо ефективно и безпроблемно, като постига изключителни резултати. Тази прахосмукачка без торбичка с XL вместимост на контейнета ви осигурява мощност и ефективност от клас 3A, с изключително представяне при почистването на твърди подови настилки, ре-емисии на прах и енергийна ефективност.

Референтен код : RO6921EA

Предимства напродукта

НАЙ-ДОБРИ В КЛАСА X-TREM-АЛНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ ПОЧИСТВАНЕ*

Съчетавайки усъвършенствана филтрация, изключителна ефективност при почистване и XL вместимост в един изключителен уред, X-Trem Power Cyclonic е мощна прахосмукачка с водещи позиции в класа си.

Новата мощна високоефективна основна четка премахва дълбоките замърсявания и се справя с тях чрез най-доброто представяне в класа си* Усъвършенстваната моноциклонна технология създава две нива на филтрация за висока степен на разделяне на въздуха от прахта, улавяйки 99,98%.

XL вместимостта на контейнера (2,5L) осигурява максимално удобство за жилищни пространства с голяма площ, позволявайки по-голяма автономност с по-рядко обслужване и по-дълго почистване без прекъсване.

Системата Clean Express допълва всичко това, позволявайки изпразване на контейнера за прах без усилия само с четири прости движения.

*На твърди подови настилки

Характеристики – Сравнение

Вид технология моноциклон  
Ниво на шум 75  dB(A)
Мощност 750  W
Нива на филтрация 2  
Филтрация Високоефективен филтър & дунапренен филтър  
Дръжка Класическа дръжка с четка Easy Brush  
Контакт EUR  
Маневреност колела 1 x 360° + 2 x широки задни колела  
Дължина на захранващия кабел 6.20  m
Радиус на почистване 8.8  m
Система за съхранение 1  
Индикатор за пълен контейнер    
Дръжка за пренасяне    
Тръба Метална телескопична тръба  
Четки за под Високоефективна основна четка  
Накрайник за тесни пространства    
Цветове ЧЕРЕН & СИН  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Уверете се, че приставките, тръбата и гъвкавият маркуч не са изцяло или частично задръстени и че филтрите не са запушени.
Прекъсвачът против прегряване на Вашата прахосмукачка е активиран. Трябва да почистите филтъра на мотора, да смените микроактивния филтър (в зависимост от модела) и да смените торбичката за прах или да изпразните колектора. След това изчакайте 30 минути, преди да стартирате уреда отново.
Издърпайте го докрай и натиснете бутона за навиване на кабела; ако проблемът все още продължава, свържете се с оторизиран сервиз.
Може да се дължи на няколко неща:
• Въздушният засмукващ поток е блокиран: Проверете тръбата, четката и маркуча.
• Контейнерът или торбичката са пълни, сменете ги или ги почистете (в зависимост от модела).
• Филтриращата система е запушена, почистете или я сменете.
• Регулаторът на въздушния поток е в отворено положение, затворете го.
Ако проблемът все още е налице, свържете се с оторизиран сервиз.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Турбо четката е въртяща се моторизирана четка, която подобрява ефективността при почистване на влакна, косми и козина от домашни любимци по килимите.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.