ROWENTA ADVANCER

ADVANCER
Идеалният партньор за перфектното подстригване

Машинката за подстригване Rowenta Advancer комбинира перфектно подстригване с дългосрочни резултати. Благодарение на широк набор от изключително прецизни настройки, осигурява точни и персонализирани резултати за вашата коса. Запазете добрата визия по всяко време и навсякъде благодарение на дългосрочната автономност и изключителна прецизност към детайлите .

Референтен код : TN5200F4

Предимства напродукта

Тример Rowenta Advancer: Перфектното подстригване

Изживейте перфектното подстригване с тримера за коса Rowenta Advancer.

Ножчетата от висококачествена неръждаема стомана имат титаниево покритие за дългосрочна острота.

Със своите 29 дължини на подстригване, от 0,5 мм до 30 мм и прецизна настройка до 1 мм, осигурява персонализирани резултати.

Идеален за подстигване, този тример за мъже е снабден с ултра издръжлива литиево-йонна батерия за до 120 минути ненадмината самостоятелна работа, заедно с функция за бързо зареждане за допълнително удобство.

LED индикаторът за степен на зареждане осигурява спокойствие, а опцията за употреба с или без кабел - допълнително удобство.

Предлага компактен, модерен дизайн и миещи се остриета за перфектна хигиена.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Покритие на ножчетата Титан  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Гребен за коса 2  
Зони Коса  
Нож за подстригване    
Размер на ножчетата за подстригване 42  mm
Тип гребен Подвижен  
Гребен за коса- прецизна настройка 1  mm
Избор на дължина на косъма 0.5 to 30  mm
Дължина на подстригване 29  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Бързо зареждане на батерията    
Мощност Без и с кабел  
Подвижна режеща глава    
Почистване Миеща се глава  
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LED  
Технически спецификации
Цветове Черно  
Напрежение 100-240  V
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
Автономност 120  
Време за презареждане 1h30  h

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм