ROWENTA EOLE COMPACT VU6210

EOLE COMPACT VU6210
Въздушен поток винаги на правилното ниво

Перфектният въздушен поток среща елегантния дизайн във вентилатора Rowenta Eole Compact С триизмерен въздушен поток за подобрено разпределение и широко въртене, той ви дава пълен контрол, лесен транспорт и набор удобни функции, като пасва идеално на всеки дом.

Референтен код : VU6210F0

Предимства напродукта

Rowenta Eole Compact: Изцяло регулируем 3D въздушен поток

Когато става дума за освежаване, няма нужда да се прави компромис между мощността и дизайна.

С Rowenta Eole Compact мини вентилатор разполагате с въздушен поток и елегантност.

Благодарение на 3D технологията - вертикално регулриане на насочеността на въздуха и широк диапазон на завъртане, въздушният поток е винаги перфектен.

Той ви дава скоростта на класически настолен вентилатор с тройна перка.*

В същото време модерния и компактен дизайн на вентилатора го прави подходящ за всеки дом.

Неговите 3 скорости ви осигуряват тотален контрол според нуждите ви, голямата решетка ви дава подобрена дифузия на въздуха, а тихият режим ви осигурява спокойствие.

Всичко това се допълва от лек дизайн с интегрирана дръжка за лесно пренасяне, както и набор удобни функции за допълнителен комфорт: практично съхранение на кабела, 8 часов таймер, автоматична настройка и екологичен режим за автоматично изключване след 12 часа.

* В сравнение със скоростта на вентилатор Rowenta VU2110 10"

Характеристики – Сравнение

Тип Вертикален  
Размери (ДxВxДб) 0,144 X 0,393 X 0,144  m
Максимална височина 0,4  m
Модел Настолен  
Минимална височина 0,4  m
Макс. въздушен поток (m3/min) 1,3  
Автоматично трептене    
Дължина на захранващия кабел 1,35  m
Контролен панел Електронен  
Степени на работа 3  
Дръжка    
Таймер    
Таймер 8  h
Решетка LED  
Мин. ниво на шума 45  dB(A)
Макс. ниво на шума 60  dB(A)
Друго ORIENTABLE GRID  
Автоматично изключване    
Светлинен индикатор    
IP 20  
Напрежение 220-240  V
Честота 50/60  Hz
Мотор    
Мощност 30  W

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.